Boston Butt

(9,50e tot 16:30u / afhalen vanaf 11:00) In eigen keuken gemarineerde en bereide pulled pork, gebakken uien, knapperige sla, rijpe tomaat en geimporteerde smokey hickory  BBQ-saus. 1 saus naar keuze – Medium of Doorbakken. Rund – Kip – Groente burger

Boston Butt Menu

(14,95e / 11:00u tot sluit) Geserveerd met friet, mayonaise, Cole Slaw en frisse gemengde salade

Onze burgers zijn Uniek! Waarom…

  1. Onze burgers zijn 100% mager rundvlees +/- 10%, nog geen gram zout per burger(bij concurrenten zitten gemiddeld tussen 4 en 7 g per Burger, vrij van allergenen, zonder extra kunstmatige toevoegingen en hulpstoffen maar met echte smaak door pure specerijen voor een overheerlijke smaak. De specerijen zijn ook zonder toevoegingen van zout of antiklontermiddel, gluten, enz. Zelfs bij de slager kan geen kruisbesmetting plaats vinden! Gebruik u gezond verstand en geniet van verantwoord bereidt vlees.
  2. Ook de kipburgers zijn puur en alleen op smaak gebracht met peper en zout voor de echte verantwoorde kipsmaak
  3. Echte Irish farmers Cheddar op uw burger is lactose vrij, vrije uitloop eieren die al na 1 dag na het rapen worden geleverd, dus extra vers
  4. Standaard gluten- en lactose vrije Sauzen
  5. Vermeld wel altijd of u een Voedsel beperking heeft, iv.m. eventuele kruisbesmetting van de diverse Allergenen, Zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
  6. Hebben een vervanger voor het brood zodat u toch kan genieten van een hele Hamburger